Skip to main content

Over ons

Ontmoet de twee happy, crazy, gemotiveerde, gezonde en trotse oprichters van Vegan Today!

Maryen en Matthijs zijn de gepassioneerde makers van Vegan Today. Hun missie: het plezier, de liefde en fantastische smaak van de plantaardige keuken en de effecten hiervan op je gezondheid te verspreiden. Dat doen ze door iedereen te inspireren met de lekkerste recepten, video’s, blogs, workshops en natuurlijk met Vegan Today maaltijdboxen.

Maryen van Castro

is positiviteit, passie en liefde voor dieren en natuur. Zij is een top vegan chefkok, professioneel zangeres en studeerde natuurgeneeskunde. Maryen is een gezonde levensgenieter en maakt van muziek, public talks, optredens en plantbased koken haar leven.

Matthijs den Hollander

is creatief en spontaan. Hij studeerde bedrijfskunde in Rotterdam en was altijd actief in de wereld van marketing en journalistiek. Zijn gevoeligheid stroomt uit zijn ziel als dichter. Zijn passie is te zien in zijn talkshows, workshops en natuurlijk in de vegan wereld die hij samen met Maryen creëert.

Samen met jullie maken Maryen een Matthijs een betere en lekkerder wereld voor dier en mens en voor ons lieveling planeet.

Bestel je maaltijdboxContact ons

Samen met jou willen wij een betere wereld creëren.

Dat is onze passie en missie!

Tegen voedsel verspilling

Je krijgt in je box alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden die je nodig hebt om lekker, makkelijk en snel plantaardige maaltijden zelf thuis te koken. Dus geen leftovers of restjes om weg te gooien.

Jouw rust is belangrijk

Voor alle mensen met een druk leven willen wij ook een oplossing zijn met Vegan Today. Meer tijd voor jezelf en geen zorgen over wat te koken. Relax en geniet met onze recepten, alles zit in de box, ook liefde en inspiratie.

Word een held vanuit je eigen keuken

Er is steeds meer bekend over de positieve effecten van een plantaardige levensstijl en de gevolgen voor CO2, toekomstige generaties en een optimale gezondheid. Geniet van heerlijke gerechten terwijl je zorgt voor jezelf en voor onze planeet.

Dieren zijn lief

Bedankt namens alle dieren die je redt door te kiezen voor de rijke en fabuleuze plantaardige keuken!.

Plastic vervuilt onze planeet

Wij gebruiken afbreekbaar plastic voor alles wat door ons is ingepakt.

Agenda & Pers

13-04-2020

Dragons Den: “Vega is de toekomst”
Heb je ons gezien op TV?

6-12-2019

Vegan Today pitch bij de National Vegan Awards gala van de Vereniging voor Veganisme.

30-09-2019

Recept van Vegan Today gepubliceerd in boek: “Amsterdam aan tafel”

Vegan Today TV

Koken met
• Interessante gasten
• Heerlijke gerechten
• Leuke verhalen
​• Interviews

Veelgestelde vragen

Zit er plastic in jullie verpakking?

Alle ingrediënten die wij zelf inpakken zijn volledig plasticvrij. Wij gebruiken tassen en bakjes gemaakt van PLA; dat is afbreekbaar, plantaardig plastic. Dit materiaal kan je gewoon bij het groenafval gooien of in je tuin begraven.

Waar komen jullie groenten vandaan?

Onze verse ingrediënten komen meestal van eigen bodem; zo is de footprint kleiner en helpt de samenwerking met Nederlandse boeren de groei van onze economie. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten voor een een goede impact op onze gezondheid en onze planeet.

Houden jullie rekening met mensen die een allergie of voedselintolerantie hebben?

De producten in de box zijn gelabeld zodat iedereen weet welke ingrediënten ze bevatten. Wij kunnen de inhoud van de box helaas niet per persoon veranderen.

Zijn jullie maaltijden glutenvrij?

Sommige recepten zijn wel glutenvrij en andere zijn makkelijk om glutenvrij te maken door een paar ingrediënten te vervangen. In dat geval kan de klant zelf voor de vervangende ingrediënten zorgen.