Skip to main content

Over ons

Een betere wereld begint in jouw eigen keuken

Maryen en Matthijs zijn de gepassioneerde oprichters van Vegan Today. Hun missie: de fantastische smaak, het plezier en de rijkdom van de plantaardige keuken en alle positieve effecten hiervan te verspreiden. Dat doen ze door iedereen te inspireren met de lekkerste recepten, video’s, workshops, lezingen en natuurlijk met Vegan Today maaltijdboxen.

Maryen van Castro

Positief en vol passie en liefde voor dieren en natuur. Zij is voedingsdeskundige, professioneel vegan chefkok, zangeres en natuurgeneeskundige. Maryen is een gezonde levensgenieter en dat is te merken in haar optredens, public talks, in haar muziek en in haar plantaardige kook- en levensstijl.

Matthijs den Hollander

Creatief en spontaan. Hij studeerde bedrijfskunde en is actief in marketing en journalistiek. Altijd klaar om zijn kennis van het veganisme en zijn ervaring te delen en er een feest van te maken. Zijn passie is te zien in zijn talkshows, workshops en natuurlijk in de plantaardige wereld die hij samen met Maryen creëert.

Maryen en Matthijs zijn foodservice consultants. Zij begeleiden restaurants, bedrijfs- en schoolkantines om hun bestaande menukaarten te veganiseren of nieuwe recepten voor en met ze te creëren. Op die manier helpen zij bij de transitie naar het bieden van meer plantaardige keuzes in de professionele sector.

Bestel je maaltijdboxContact ons

Samen met jou willen wij een betere wereld creëren.

Dat is onze passie en missie!

Tegen voedsel verspilling

Je krijgt in je box alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden die je nodig hebt om lekker, makkelijk en snel plantaardige maaltijden zelf thuis te koken. Dus geen leftovers of restjes om weg te gooien.

Jouw rust is belangrijk

Voor alle mensen met een druk leven willen wij ook een oplossing zijn met Vegan Today. Meer tijd voor jezelf en geen zorgen over wat te koken. Relax en geniet met onze recepten, alles zit in de box, ook liefde en inspiratie.

Word een held vanuit je eigen keuken

Er is steeds meer bekend over de positieve effecten van een plantaardige levensstijl en de gevolgen voor CO2, toekomstige generaties en een optimale gezondheid. Geniet van heerlijke gerechten terwijl je zorgt voor jezelf en voor onze planeet.

Dieren zijn lief

Bedankt namens alle dieren die je redt door te kiezen voor de rijke en fabuleuze plantaardige keuken!.

Plastic vervuilt onze planeet

Wij gebruiken afbreekbaar plastic voor alles wat door ons is ingepakt.

Agenda & Pers

Filter

When Pumpkin met Sally

Dit geurige gerecht is een nieuwe ervaring in de wereld van pasta. De bite van de pompoen in een romige…

Filter

Protest bij Tweede Kamer tegen vlees BBQ

Matthijs en Maryen van Vegan Today op TV bij RTL4 met ons protest bij de Tweede Kamer tegen de lobby…

Filter

Recept van Vegan Today in BBQ boek van The Bastard

De Nederlandse Ottolenghi, zo noemt The Bastard Vegan Today in hun boek 'We can BBQ too'. Ons recept laat zien…

Vegan Today TV

Koken met
• Interessante gasten
• Heerlijke gerechten
• Leuke verhalen
​• Interviews

Veelgestelde vragen

Zit er plastic in jullie verpakking?

Alle ingrediënten die wij zelf inpakken zijn volledig plasticvrij. Wij gebruiken tassen en bakjes gemaakt van PLA; dat is afbreekbaar, plantaardig plastic. Dit materiaal kan je gewoon bij het groenafval gooien of in je tuin begraven.

Waar komen jullie groenten vandaan?

Onze verse ingrediënten komen meestal van eigen bodem; zo is de footprint kleiner en helpt de samenwerking met Nederlandse boeren de groei van onze economie. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten voor een een goede impact op onze gezondheid en onze planeet.

Houden jullie rekening met mensen die een allergie of voedselintolerantie hebben?

De producten in de box zijn gelabeld zodat iedereen weet welke ingrediënten ze bevatten. Wij kunnen de inhoud van de box helaas niet per persoon veranderen.

Zijn jullie maaltijden glutenvrij?

Sommige recepten zijn wel glutenvrij en andere zijn makkelijk om glutenvrij te maken door een paar ingrediënten te vervangen. In dat geval kan de klant zelf voor de vervangende ingrediënten zorgen.