Over ons

                                  


Hallo, mijn naam is Maryen van Castro en ik ben de directrice en oprichter van Vegan Today, een volledige plantaardige en milieuvriendelijke maaltijdbox.
 
Ik ben al zo veel jaren vegan en ik moet zeggen dat vanaf het moment dat ik naar een plantaardige lifestyle ben overgestapt, ik zoveel meer energie heb gekregen en ik voel me zo goed en gezond en dat wil ik met alle liefde met iedereen delen.

Veel mensen vragen me: tja, maar wat eet je dan? Is het niet te beperkt of te moeilijk? Nee, helemaal niet. 

En zo ontstond het idee om mijn bedrijf te creëren, een makkelijke, betaalbare en toegankelijke manier voor iedereen om de stappen te maken om meer of volledig richting vegan zijn te gaan. 
 
Het is inmiddels algemeen bekend dat een plantaardige lifestyle gigantisch kan helpen tegen klimaat verandering. Vegan zijn, is niet alleen maar hip nu, maar het is ook een oplossing voor de klimaat crisis die wij hebben. Door minder, of liever geen, vlees, vis en andere dierlijke producten te gebruiken geef je een enorme steun aan onze planeet en boost je je ook jouw energie niveau. Goed voor je gezondheid, voor onze planeet en voor de dieren.
 
Wij leven in tijdens van verandering en alles gaat erg snel. Hebben jullie wel eens van die dagen dat je enorm hard hebt gewerkt, en je ook nog voor de kinderen moet zorgen, je wil nog naar de sportschool en je hebt ook nog een sociaal leven…En dan moet je ook nog iets gezonds en lekkers bedenken om te eten. Dus boodschappen doen om alles in huis te halen en je creativiteit gebruiken om er iets lekkers van te maken. Nou, voor al die mensen met een drukke leven wil ik ook een oplossing zijn met Vegan Today. Meer tijd voor jezelf, geen zorgen over wat te eten vandaag en ook nog, een keuken-prins of prinses te worden ook als je geen ervaring heb tussen de pannen.
 
Je krijg in je box alle ingrediënten wat je nodig hebt, in de juiste hoeveelheden, dus ook goed tegen voedselverspilling, om lekkere biologische maaltijden zelf thuis te koken.

Makkelijk en snel te bereiden. Het kan bijna niet miss gaan :)

Elke week 3 nieuwe en gevarieerde recepten. En maak je geen zorgen, wij hebben van alles, van kip tot zalm, van kaviaar tot biefstuk of kaas maar…alles plantaardig! Ja, dat kan echt!
 
Ik heb een kook-studio in Amsterdam, waar we video’s maken van de bereiding van onze maaltijden. Wij hebben veel video’s online, en daarvoor nodigen wij gasten uit met mooie inspirerende verhalen, zo maken wij kook-talkshows vol van positiviteit ?. Zij koken samen  met onze chef-koks in de video’s terwijl ze worden geïnterviewd tussen het koken door.

Ook dit maakt mijn bedrijf uniek en anders. Ik heb de enige volledige vegan maaltijdbox in Nederland, plastic vrij en met kook-talkshows. Omdat voor mij veganisme is niet een commerciële optie maar een doel en een plicht.
 
Samen kunnen wij een bewuste smakelijke plantaardige toekomst creëren!