Over ons

                                  


Hallo, wij zijn Maryen van Castro en Marlous Jegen, de oprichters van Vegan Today. 

Maryen heeft haar roots in de kookwereld, haar familie heeft restaurants in het noorden van Spanje. Zij studeerde aan het conservatorium en maakte van muziek, acteren en koken haar leven. Zij houdt van dieren en de natuur en is een gepassioneerde veganist. 

Marlous komt uit een ondernemersgezin en heeft een groot netwerk. Zij werkte als fotomodel over de hele wereld en is altijd bezig met gezonde voeding en levensstijl. Marlous heeft drie kinderen en zij is de oprichtster van stichting Marvellous Single Moms. 

Een plantaardige lifestyle kan een gigantische steun geven aan onze planeet en ook aan jouw energie niveau. Daarom hebben wij Vegan Today gecreëerd.

Je krijgt in je box alle ingrediënten wat je nodig hebt, in de juiste hoeveelheden, dus ook goed tegen voedselverspilling, om heerlijke plantaardige maaltijden zelf thuis te koken. Lekker, makkelijk en snel te bereiden.
​Wij gebruiken afbreekbaar plastic in alles wat door ons is ingepakt.
Je krijgt in je box van alles, van kip tot zalm, van kaviaar tot biefstuk of kaas maar…alles plantaardig! Ja, dat kan echt! 
 
Voor de mensen met een drukke leven willen wij ook een oplossing zijn met Vegan Today. Meer tijd voor jezelf en geen zorgen over wat te koken. Relax en geniet met onze recepten, alles zit in de box.
 
Wij hebben een kook-studio in Amsterdam, waar wij video’s maken van de bereiding van onze recepten, workshops en interviews. Veel mooie inspirerende verhalen vol van positiviteit 

Samen willen wij een betere wereld creëren. Ons werk is onze passie en onze missie!.