Over ons

                                  


Hallo, ik ben Maryen van Castro, oprichter van Vegan Today

Ik heb mijn roots in de kookwereld, mijn familie heeft restaurants in het noorden van Spanje. Ik studeerde aan het conservatorium en maak van muziek, acteren en koken mijn leven. Ik houdt van dieren en van de natuur en ik ben een gepassioneerde veganist.  

Een plantaardige lifestyle kan een gigantische steun geven aan onze planeet en ook aan jouw energie niveau. Daarom heb ik Vegan Today gecreëerd.

Je krijgt in je box alle ingrediënten wat je nodig hebt, in de juiste hoeveelheden, dus ook goed tegen voedselverspilling, om heerlijke plantaardige maaltijden zelf thuis te koken. Lekker, makkelijk en snel te bereiden.
​Wij gebruiken afbreekbaar plastic in alles wat door ons is ingepakt.
Je krijgt in je box van alles, van kip tot zalm, van kaviaar tot biefstuk of kaas maar…alles plantaardig! Ja, dat kan echt! 
 
Voor de mensen met een drukke leven willen wij ook een oplossing zijn met Vegan Today. Meer tijd voor jezelf en geen zorgen over wat te koken. Relax en geniet met onze recepten, alles zit in de box.
 
Ik heb een kook-studio in Amsterdam, waar wij video’s maken van de bereiding van Vegan Today recepten, ik geef workshops en maak interviews. Veel mooie inspirerende verhalen vol van positiviteit 

Samen met jou wil ik een betere wereld creëren. Dat is mijn passie en mijn missie!.