Winkelmand

Ervaar de smaak van deze extra-dikke hamburgers van Future Farm en de bijzondere broodjes van Lika Bakery, gemaakt met rode biet, coal en sesamzaad. Ongelofelijk lekker op de bbq of gewoon in je keuken. Er zijn ook extra ingrediënten in je box om een verse salade te maken.

20 min

Wat moet je zelf thuis hebben
olie, zout, peper, azijn (optioneel)

Benodigdheden

nvt

Ingrediënten aanwezig in de box


1- 2 personen
2 Future Farm hamburgers, 2 broodjes van Lika Bakery, 2 el vegan mayo, 2 tomaten, 2 plakken vegan kaas, 1 babygem sla, 1/2 komkommer, 40 gr rucola

3 – 4 personen
4 Future Farm hamburgers, 4 broodjes van Lika Bakery, 4 el vegan mayo, 4 tomaten, 4 plakken vegan kaas, 2 babygem sla, 1 komkommer, 80 gr rucola

Stap voor stap

Stap 1:

Snijd de komkommer over de lengte door de helft en daarna in dunne plakjes.

Stap 2:
Snijd de tomaat in dunne plakjes en de babygem overdwars in slingertjes.

Stap 3:
Maak een salade van de rucola, tomaat, sla en komkommer. Bewaar hierbij wat sla en tomaatplakjes voor op de hamburgers. Doe een beetje olijfolie, zout en peper over de sla.

Stap 4:
Bak de hamburgers in een klein beetje olie op hoog vuur aan beide zijden voor korte tijd (2 tot 3 minuten). Of leg ze op de bbq.

Stap 5:
Serveer de hamburgers met erop een plak kaas op een het rode en zwarte broodje besmeerd met de mayo. Omring op het bord de hamburger met de salade.

VOEDINGSWAARDEN:
Per portie voor 1 persoon:

Energie: kcal 532, Eiwit 8,4 gr, Koolhydraten 42 gr, Suiker 3 gr, Vet 3 gr, Verzadigd vet 1 gr, Natrium 132 gr

Leave a Reply